Wat kun je doen

Mijn ouders hebben heel veel ruzie wat kun je op zo’n moment doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
7 jaren geleden

Buitenspelen

Siene
Siene
7 jaren geleden

Lieve Door, wat erg voor je bij mij was het ook zo, maar ze zijn inmiddels al gescheiden. Mijn Tip is praat er over met vrienden of vriendinnen of familie. En op zo n moment kun je niet veel doen als je een zus of broer hebt kun je daar naartoe gaan, en verder is het heel erg vervelend die ruzies. Sterkte en heel veel xx Siene

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lieve Door, Wat vervelend dat je zo’n last hebt van je ouders die zo ruziën. Ik heb daar zelf ook veel last van gehad. Het voelde alsof ik ertussen stond, en dat ik ze moest verdedigen. Dit is natuurlijk niet jouw taak als kind. Op een bepaald moment ben ik me er niet meer mee gaan bemoeien en heb ik mijn ouders gevraagd om het voortaan niet meer te doen waar ik bij was. Ze lieten me met rust en dat vond ik een stuk fijner. Het helpt op een moment dat je je rot voelt om even iets anders… Lees verder »

Eva
Eva
7 jaren geleden

Lieve Anoniem, Wat vervelend dat jouw ouders heel veel ruzie hebben. Bij mij thuis werd er ook veel ruzie gemaakt. Ik voelde mij dan verdrietig en wilde dat zij geen ruzie meer maakte. Op zo’n moment ging ik vaak muziek luisteren of naar buiten om met vriendinnen en vrienden te spelen. Misschien kan jij dat dan ook doen. Of even naar een familielid (oma/neefje/nichtje) toegaan, zodat je die spanningen even niet meer hebt. Als je er erg mee zit, dat je ouders ruzie hebben gehad. Vertel dat dan tegen jouw vader of moeder en misschien kunnen ze de volgende keer… Lees verder »