Robine (10 jaar) in

Wat kan ik zeggen?

wat kan ik tegen papa zeggen als papa ,mama zondag boos op bel over te wijnig kleding.(op zondag ga ik nar papa)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
minouk
minouk
7 jaren geleden

Lieve Robine, Wat vervelend dat je vader boos wordt op je moeder en dat jij dit merkt. Het belangrijkste is dat jij niet in deze ruzies wordt opgenomen, dit is niet jouw taak! Geef zowel bij je vader als moeder aan dat jij het niet wilt weten als iemand boos is. Jij kan hier namelijk niks aan doen en hoeft dit zeker niet op te lossen! Je bent een kind en hebt andere dingen aan je hoofd dan ruzies oplossen tussen je ouders! Dus als het nog een keer gebeurd kun je tegen je vader zeggen; papa (of mama) ik… Lees verder »

Robine
Robine
7 jaren geleden

hoi ben ik weer maar ik denk wel dat hij het wel doet maar dan gaat hij dan gewoon weer verder.wat moet ik daar weer mee?

Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Hallo Robine, Wat super stom dat je papa zo boos wordt op je mama! Wel heel dapper van je dat je hier durft te reageren. Je kunt tegen papa zeggen dat hij misschien eerst tot 10 moet tellen voor dat hij reageert en boos naar je mama belt. Kan toch wel eens gebeuren dat iemand iets vergeet? Vraag je papa ook dat als hij dat boos is dat jij dat niet hoeft te weten, horen. Veder kun je er zelf helemaal niks aan doen! Het is ook niet jou taak om je papa op dat moment te kalmeren. Hopelijk heb… Lees verder »