Floor (15 jaar) in

Wat kan ik verwachten?

Hee allemaal,
Oké, dus mijn ouders zijn 2 jaar geleden gescheiden. Ik had het er best moeilijk mee, maar ik had wel gedacht dat mijn leven beter zou worden in de toekomst. Maar ik had het mis, ongeveer 5 maanden later kregen we te horen dat mijn nichtje Kanker heeft. Ik was eigenlijk daarna toen ik alles eens goed besefte helemaal leeg van binnen. Ik keek een dag op het internet en ik zag dat mensen zich sneden. Ik dacht niet goed na en dat kon ik ook niet, dus ik begon mezelf ook te snijden, maar omdat mijn vrienden het begonnen te merken stopte ik er al snel mee, maar ik heb er wel veel spijt van.
Een half jaar geleden kreeg ik te horen dat mijn nichtje Kanker niet gaat overleven en binnen 2 of 3 jaar zal overlijden. Ook toen heb ik me heel slecht gevoelt. Het ging daarom ook steeds slechter op school en ik stond ook op het punt om te blijven zitten, gelukkig gaat het nu al wel weer wat beter op school.
Maar 2 weken geleden hoor ik van mijn broertje dat hij getreiterd wordt. Ik weet niet wat me nu nog in de toekomst te wachten staat. Wat kan ik verwachten? 🙁
xoxo Floor

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Meike
Meike
7 jaren geleden

Hoi Floor, Het klinkt alsof je een enorm heftige tijd gehad hebt zeg! Eerst scheiden je ouders wat natuurlijk ontzettend rot is en dan hoor je ook nog eens dat je nichtje kanker heeft. Ik snap na al deze ellende heel goed dat je begonnen bent met snijden, zoals Lynn al vertelde zijn er meer mensen die dit doen om maar even te kunnen ontsnappen aan alle pijn en ellende uit de werkelijkheid. Maar hoe fijn het ook kan zijn om op deze manier even niet aan alle ellende te hoeven denken, het lost niks op en het is ook… Lees verder »

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi Floor, Wat goed dat je een berichtje stuurt als je het even niet meer weet! Het klinkt alsof je een heftige tijd hebt en hebt gehad. Een scheiding is al moeilijk om mee te maken en dan krijgt je nichtje ook last van een nare ziekte. Daarom is het denk ik niet gek dat je bent begonnen met snijden. Er zijn meer mensen die dat doen om van hun pijn en nare gevoelens af te komen. Maar het is niet de juiste manier om met je gevoelens om te gaan, dus ik vind het super knap van je dat… Lees verder »