Saschia (10) in

Wat kan ik verwachten?

Wat kan ik ver wachten, wat gaat er gebeuren?

En ik wil niet dat mijn ouders gaan scheiden!!!!😤😭

Wat moet ik doen als ik moet huilen als ik in de klas zit? Sta ik dan voor schut????

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
LilaLola
LilaLola
7 dagen geleden

Dan moet je juist niet voor schamen Saskia ik vind het zelf ook heel moeilijk dat mijn ouders gescheiden zijn maar je moet er juist over praten dan snappen mensen ja want anders denken ze wat is zijn wat doet zij nu weer wat denkt ze dat je voor niks held of boos bent of dat je daarom een nieuwe dingen juist niet durft
op Fila Penedo kan je ook een buddy regelen ik denk dat je dat je dat fijn zal vinden

Renee
18 dagen geleden

Hey lieve Saschia,   Wat goed dat jij naar het forum gekomen bent en een vraag gesteld hebt. Ik begrijp heel goed dat je bang bent dat je ouders uit elkaar gaan. Ik was hier zelf ook vaak bang voor! Wat kun je verwachten vraag je. Dat is natuurlijk in iedere situatie anders. Ik zal even wat dingen opnoemen die ik zag als grote voordelen tijdens de scheiding. Je krijgt 2 huizen, dus ook 2 kamers. Deze mag je dan lekker in richten hoe jij het wilt. Je hebt lekker alles dubbel en je gaat meer op vakantie. Het is… Lees verder »

Noa
23 dagen geleden

Heyy Sascha, het is heel erg vervelend als je niet weet wat je te wachten staat. Ik hoop voor je dat je ouders niet gaan scheiden, maar daar heb je natuurlijk niets aan. Ik snap heeel erg dat je niet wilt dat je ouders gaan scheiden, dat zou geen enkel kind willen. Helaas gebeurd het soms toch, maar weet dan in ieder geval dat je ouders nog wel van jouw houden! Dat weet ik heel, heel zeker! Dus onthoudt dat goed Als je ervan moet huilen in de klas, geeft helemaal niet! Ik moest ook heel vaak huilen, en niemand… Lees verder »

Saschia
22 dagen geleden
Reply to  Noa

Bedankt Noa ik zal er aan denken.