leyna (9) in

Wat kan ik nu het beste doen?

ik wil graag bij mijn vader wonen
maar ik woon bij mijn moeder
het klikt ave toe niet zo tussen mijn moeder en mij
wat kan ik nu het beste doen

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
kayleeDoloresPieter Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
kaylee
kaylee

lieve leyna, nogmaals fijn dat je jouw vragen met ons wilt delen. ik heb net je andere vraag ook beantwoord en zie nu dit berichtje. ik woonde zelf altijd 50% bij mama en 50% bij papa. dit vond ik altijd wel fijn, maar toen ik ouder begon te worden wilde ik toch liever bij 1 van mijn ouders wonen. ook had ik vaker discussies of botsingen met mijn ouders. allebei, af en toe bij papa en af en toe bij mama. dit hoort er denk ik een beetje bij. wat ik begrijp is dat je altijd bij je moeder woont… Lees verder »

Dolores
Dolores

Lieve Leyna, wat goed dat je hier een berichtje hebt geschreven! Wat jammer dat het niet goed klikt tussen je moeder en je. Ik heb dat erg met mijn vader. Dan wordt ik verdrietig en dan wil ik naar mijn moeder toe. Het was heel lastig, maar het is gelukt en ik woon nu alleen bij mijn moeder. Heb je aan je moeder verteld dat je bij je vader wilt wonen? Of heb je je vader een berichtje gestuurd dat je graag bij hem wilt zijn? Dat is misschien wel fijn. Dan kunnen je papa en mama misschien samen gaan… Lees verder »

Pieter
Pieter

Hey Leyna, Wat knap en goed dat je vraagt om advies! Je hebt een erg duidelijke vraag! Ik vind het verdrietig om te lezen dat je liever bij je vader wil wonen, want het fijnste zou natuurlijk zijn dat je bij allebei je ouders met evenveel plezier woont! Het beste wat je kan doen, is de vraag die je hier stelt, aan je ouders kan stellen. Wanneer je aan je ouders vertelt hoe je je voelt, kan er misschien iets veranderd worden zodat het bij je moeder even leuk is als het wonen bij je vader! Want dat zou denk… Lees verder »