Lieve (14 jaar) in

Wakker

Beste allemaal,
Mijn ouders zijn gescheiden toen ik ongeveer 7 was. Nu nog heb ik daar soms ontzettend veel last van. Soms lig ik wakker tot 1 uur ’s nachts. Nu is het zo dat mijn moeder al gelijk een nieuwe vriend had. Mijn vader lijkt nu ook een relatie te hebben. Ik vind dit superleuk voor hem, zeker nadat het met een vrouw toch niet bleek te klikken. Ik wil het hem graag vragen maar ik weet niet goed hoe ik dat kan doen!
-x-

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
pim
pim
8 jaren geleden

Hoi Lieve, Ik snap dat het heel lastig kan zijn, en dat je er van wakker ligt is ook normaal. Alleen moeten er een paar dingen duidelijk voor je worden zodat je lekker kan slapen. Het is belangrijk om te weten dat je ouders nu geluk zijn met hun huidige leven en dat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken, want dat is het laatste wat ze willen. Ik snap ook dat je het lastig vind om het aan je vader te vragen, het makkelijkste lijkt het mij om het op een grappige manier te vragen, zo van… Lees verder »

Dara
Dara
8 jaren geleden

Hoi Lieve, Heb jij iemand om hierover mee te praten? Een vriend(in) of misschien vertrouwenspersoon op school? Als dit niet zo is zou ik het wel aanraden. Een scheiding heeft een groot effect op je leven, dus het is alleen maar begrijpelijk dat het zo rond maalt in je hoofd. Daarom is het belangrijk om iemand te hebben waarmee je erover praat, zodat het niet allemaal alleenmaar in je hoofd blijft. Het lucht echt op. Zeker is het belangrijk als dit iemand is die neutraal is, iemand die er alleen voor jou is, en niet aan de kant van een… Lees verder »