Annoniem (11 jaar) in

Waarschijnlijk

Mijn vader heeft waarschijnlijk een nieuwe vriendin, dat heeft mijn zusje al gezien en ik ook in zijn telefoon dan ze stuurt de hele tijd hartjes en ongepaste berichtjes, hij belt de laatste tijd ook veel vaker en langer, maar hij zegt er niks over tegen ons dit speelt nu ook al langer dan twee maanden. Wat moeten we doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
mark
mark
7 jaren geleden

Hallo, Ik ben al heel lang een zoon van gescheiden ouders en toen ik zo oud was als jou 12 jaar zat ik eigenlijk in een soort gelijke situatie . Ik wilde nooit mijn ouders afvallen maar alles wat zij deden was altijd in eigen belang. Daarom was het voor mij belangrijk om vanaf het begin al duidelijk te maken dat hun keuzes consequenties heeft. Daarom mogen je ouders nooit zichzelf in een slachtofferrol plaatsen en ben jij degene die zegt hoe het liefst wilt zien. Ik eiste daarom dat mijn ouders normaal tegen elkaar deden en natuurlijk recht op… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve, Wat een vervelend gevoel, dat je niet precies weet waar je vader mee bezig is! Ik vond het als kind ook altijd heel erg moeilijk om iets aan mijn vader te vragen, als hij er zelf niets over vertelde. Maar het is eigenlijk heel erg goed om het er toch over te hebben met je vader. Ondanks dat het heel erg moeilijk is om er over te beginnen. Misschien zou je ook een brief kunnen schrijven, als je het te eng vindt om er met hem over te praten. Ik hoop dat je wat hebt aan mijn reactie! Heel… Lees verder »

Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Hallo, Wat een vervelende situatie, zeg. Ik heb zo’n idee dat jullie vader nog niet helemaal zeker weet wat hij hier mee aan moet. Misschien heeft hij inderdaad een vriendin en wil hij niet kiezen tussen zijn vriendin en jullie, omdat hij gelooft dat zijn vriendin in jullie leven brengen geen goed idee is. Het kan twee kanten op: Het is een idee om met je vader te gaan praten en hem te vragen hoe het nou eigenlijk zit met hem en zijn eventuele vriendin. Je kunt het ook gewoon laten gaan en je vader op zijn eigen tijd zijn… Lees verder »