Maud (10) in

Waarom scheiden mijn ouders?

Waarom scheiden mijn ouders?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mirla
9 maanden geleden

Vaak zijn de ouders gescheiden want ze niet meer verliefd zijn of één van de ouders is verliefd op iand anders dus dan gaan ze vaak scheiden maar als je het eigelijk echt wilt weten kan je het beste aan één van je ouders vragen waarom ze zijn gescheiden of je vraagt het aan allebei je ouders wat jij het fijnst vind

Gwyneth
10 maanden geleden

Hoi Maud, dat is een hele goede vraag. Ik denk dat er heel veel kinderen zijn die precies ook die vraag hebben. Ik heb zelf ook lang met die vraag gezeten. Waarom waren ze opeens niet meer verliefd? Was de ander dan zo onaardig? Vonden ze mij misschien niet meer leuk? Het is heel normaal dat je met zulk soort vragen kan zitten. Uiteindelijk heb ik nooit echt antwoord gekregen op de vraag waarom mijn ouders niet meer bij elkaar zijn. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik het ook niet hoefde te weten, omdat het antwoord niets… Lees verder »

Quinty
10 maanden geleden

Lieve Maud, Waarom ouders scheiden is een lastige vraag voor zowel ons als de ouders zelf. Voor elke papa en mama is dit namelijk anders en kan het verschillende redens hebben. Het kan zijn dat papa en mama niet meer zoveel van elkaar houden als eerst en er daarom voor kiezen om uit elkaar te gaan. Soms werkt het niet meer tussen elkaar en kan het juist beter zijn om te scheiden, zodat papa en mama allebei later weer gelukkig kunnen worden, al is dat soms met iemand anders. Ik weet natuurlijk niet hoe het zit bij jou papa en… Lees verder »