Anoniem (13) in

Waarom besta ik?

Hi iedereen
mijn ouders zijn gescheiden toen ik 12 was (bijna 1 jaar geleden) maar ik heb het er soms zoo moeilijk mee dat ik soms denk om zelfmoord te plegen.
ik heb het ooit eens tegen een vriendin gezegd maar die is er eigenlijk niet meer op ingegaan en soms denk ik echt waarom besta ik kon ik niet gewoon dood geboren zijn ofz

Mijn hoofd is letterlijk een gekkenhuis, ik kan bijna niet meer nadenken op sommige momenten.
Heeft iemand een idee wat ik kan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
lotte
5 maanden geleden

je kan een mevrouw vragen om er over te praten anoniem waarom wil je zelf moord plegen geniet van de wereld en denk niet aan je ouders dan lukt het wel door je leven blijf gewoon levend want zelf moordplegen is geen oplossing om te doen
groetjes lot

Sanne
6 maanden geleden

Lieve anoniem, Wat dapper dat je dit schrijft op het forum van Villa Pinedo! Dank je wel! Je schrijft dat je het er heel moeilijk mee hebt dat je ouders gescheiden zijn en dat je hierdoor soms denkt aan zelfmoord. Dat is een hele last die je met je mee draagt! Je schrijft dat je het met een vriendin besproken hebt maar dat je daar niet echt een reactie van kreeg. Vervelend! Maar goed dat je dit met haar besproken hebt! Gedachtes zijn dingen die komen en gaan, als een soort golfjes. Ik begrijp wat je zegt met dat je… Lees verder »

anoniem
6 maanden geleden
Reply to  Sanne

danku sanne

Zoé
6 maanden geleden

Lieve lieve x, Ik kan mij zo goed voorstellen hoe jij je voelt. Leeg, alleen, verdrietig, en het idee dat je er niet toe doet. Waarom zou je er dan nog zijn denk je dan. Ik ervaar zo nu en dan hetzelfde als jij, en kan zo goed begrijpen hoe vermoeiend het is als je hoofd zo vol zit dat je niet meer weet hoe of wat. Dan voelt het inderdaad een beetje als een gekkenhuis daarbinnen. Ik kan je ook zeker vertellen dat het niet zo hoeft te blijven. Het kan zijn dat je hier soms last van zal… Lees verder »

Lisanne
6 maanden geleden

Lieve dappere persoon, wat knap dat je deze gedachten hier durft te delen, dat kan niet iedereen. Dat neemt niet weg dat ik het vervelend voor je vind dat je je zo rot voelt en daardoor denkt aan zelfmoord. De wereld is echt een betere plek omdat jij er bent, daar geloof ik in. Je bent ook helaas niet de enige die zo gek wordt van gedachten dat je niet meer kan nadenken. Als je het fijn vindt om hier meer over te praten met iemand, zodat je het maar kwijt kan, een luisterend oor nodig hebt, of adviezen om… Lees verder »

Floor
6 maanden geleden

Lieve Anoniem, Bedankt voor jouw vraag op het Forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je denkt aan zelfmoord. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze vrijwilligers gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar ik wil alvast een website met jou delen waar je in de tussentijd misschien iets aan hebt. Heb je al eens gekeken op… Lees verder »