estelle (13) in

Waar terecht

hay ik ben estelle 13 jaar en ik zit met een paar problemen. nou kijk mn ouders zijn nu ongeveer al 4 jaar gescheiden en de situatie word niet egt beter me moeder misshandeld me en schreeuwt tegen me waardoor ik slecht presteer op school, ik kom wel bijna elke dag huilend thuis. ik heb hierdoor slechte punten opschool, maar ik kan ni weg naar me vader want daar heb ik ook altijd gezeik mee. maar ik weet dus niet waar ik terecht kan. kunnen jullie mij helpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
Robin
7 jaren geleden

Lieve Estelle, Goed van je dat je je verhaal durft te delen, en wat klinkt het rot zeg! Misschien dat je moeder het wel heel erg lastig vindt dat ze de zorg voor jou nu voor een groot deel alleen moet dragen, en heeft ze het er moeilijk mee. Ondanks dat is het natuurlijk niet goed als ze jou mishandeld en ze tegen je schreeuwt. Misschien helpt het voor jou als je gaat naar een vertrouwenspersoon, dit kan bij jou op school, of misschien wel in de buurt waar je woont. Je zou het ook aan je mentor kunnen vertellen,… Lees verder »

Micha
Micha
7 jaren geleden

Hee Estelle, Wat goed van je dat je hier jouw verhaal doet! Jouw situatie lijkt mij heel lastig. Kinderen mogen eigenlijk op geen enkele manier mishandeld worden, want dat verdien je niet. Jouw vraag is of wij jou kunnen helpen. Ik heb een paar tips voor wat je zou kunnen doen. Doe wat goed voor je voelt! Als je wil dat de mishandeling stopt, dan zou je het beste hulp kunnen inschakelen van hulpverleners, je zou ze kunnen bellen of met ze chatten. Je zou bijvoorbeeld kunnen bellen of chatten met korrelatie http://www.korrelatie.nl/onderwerpen/huiselijk-geweld-en-seksueel-geweld/kindermishandeling/,. Deze mensen hebben genoeg kennis om hulp… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Estelle, Bedankt voor je bericht. Je bent vast een hele sterke meid. Dit zeg ik, omdat je de stap hebt gezet om hulp te zoeken door een berichtje te plaatsen. Het is heel erg moeilijk om geduld te hebben en sterk te blijven, terwijl je moeder je mishandeld.. Al helemaal als je hierdoor ook slechter gaat presteren op school. Het kan zo zijn dat je moeder, door de scheiding, nog drukker heeft gekregen en hierdoor mer stress ervaart. Misschien kan dat een van de redenen zijn dat ze tegen je schreeuwt en je mishandeld.. wat zeker géén excuus is.… Lees verder »