NYB (13 jaar) in

Waar kan ik naartoe

Tussen mij en me pa stoot het nogal. We hebben bijna altijd wel ruzie of zijn boos op elkaar. Gister avond kwam het zelfs zo ver dat als ik nog 1 woord zei dat ik dan kon vertrekken. T was dat ik niemand meer kon vinden om nachtje bij te gaan slapen anders was ik nog echt gegaan ook.

Maar nu vraag ik me dus af wat je kan doen als je ouders aan scheiden zijn waardoor je niet naar je moeder kunt maar je vader je uit huis wil? Naar vrienden in een andere stad? Nachtje op straat? Wat zeggen jullie? Weten jullie nog een plek?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi NYB, Wat vervelend zeg dat je zoveel ruzie hebt met je vader en dat je niet bij je moeder terecht kan. Ik denk dat weg lopen en op straat slapen geen goed idee is. Het beste wat je kan doen op het moment dat het weer escaleert tussen jou en je vader is naar vrienden gaan en daar een nachtje slapen. Of misschien heb je nog andere familieleden die niet al te ver wonen. Opa, oma of een oom of tante? Een familielid kan daar naast jou misschien helpen met je vader. Dat jullie samen je vader bellen dat… Lees verder »