Alyssa (12) in

Vreemd via telefoon

Mijn moeder doet sinds mijn ouders gaan scheiden vreemd via haar telefoon ze praat met veel mannen en doet geheimzinnig En ik vind dat vreemd en ze zegt dat ze dat doet om te kijken hoe mannen reageren

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Debby
16 dagen geleden

Wat fijn dat je een berichtje terugstuurt! En wat goed dat je het gesprek bent aangegaan! Hoe voelde het voor jou toen je het gesprek ging voeren met je moeder? Zo te lezen weet je nog niet zeker of je moeder gestopt is. Dat is natuurlijk niet zo leuk dat je dat niet zeker weet. Van mijn vader wist ik het toen wel. Misschien kan je het nog een keer vragen of het met haar erover hebben? Ook zeg je dat je moeder met een klasgenoot aan het bellen was. Is dit een klasgenoot van jou of van je moeder?… Lees verder »

Debby
22 dagen geleden

Lieve Alyssa, Bedankt voor je vraag op ons Forum, wat fijn dat je ons hebt gevonden! Zelf heb ik dit ook gehad en ik vond het ook allemaal maar vreemd. Zo te lezen heb jij, net als ik toen, gevraagd aan je moeder waarom zij met die mannen in contact komt. Bij mij was het zo dat mijn vader mailtjes kreeg om met andere vrouwen in contact te komen. Die vrouwen kwamen dan ook uit andere landen en vaak begrepen ze elkaar door de taalbarrière ook niet echt. Ik vond het zo raar dat zulke berichten ineens in de mailbox… Lees verder »

Alyssa
17 dagen geleden
Reply to  Debby

hallo,lieve debby,wat fijn dat je me wat hebt vertelt over wat jij hebt meegemaakt ik heb gelezen in de mail van mij dat jij tegen mij zei of ik even met mijn moeder moest gaan praten dat heb ik gedaan en ze zei dat ze er mee gestopt was maar later ging ze gewoon door en nu wil kan ik niet controleren wat ze op haar telefoon doet dus ik weet niet of ze nu echt gestopt is en een ding wat ik denk ik nog niet heb vertelt is dat ze ook een keer met en jongen belde en… Lees verder »