Sven (14) in

Vragen via mij

hoe gaan jullie ermee om als een van je ouders vraagt of jij het voor hun aan je andere ouder wil vragen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
7 jaren geleden

Lieve Sven, Wat vervelend is dat hè? Dat deden mijn ouders ook vaak. Maar je bent geen doorgeefluik. Je ouders kunnen best communiceren zonder jou daarmee lastig te vallen. Weten jouw ouders dat je het niet fijn vindt dat jij steeds boodschappen over en weer moet doorgeven? Dat is namelijk wel belangrijk. Ik heb dit zelf op een vriendelijke manier tegen mijn ouders verteld. Ik heb gezegd dat ik het niet fijn vindt om te doen en gevraagd of ze dit niet gewoon via bijvoorbeeld de mail of whatsapp konden doen. Dit moest ik wel nog een paar keer aangeven… Lees verder »

kaitlyn
kaitlyn
7 jaren geleden

zeg maar tegen die ouder dat jij geen boodschapper bent dat houdt in dat papa of mama het tegen elkaar moet zeggen en niet via jou

Luca
Luca
7 jaren geleden

Lieve Sven
Ik zou dan zeggen Vraag het zelf

Luca

Desi
Desi
7 jaren geleden

Lieve Sven, Bedankt voor jouw vraag! Ik herken dit heel goed en dat kan heel vervelend zijn. Mijn vader vroeg eerder altijd alles via mij en mijn zusje. Op een gegeven moment vond ik dat echt helemaal niet meer fijn. Ik heb toen elke keer gezegd “pap, als je iets wilt weten dan moet je dat aan mama zelf vragen, ik ben geen boodschapper en vind dit heel vervelend”. Het duurde wel even voor die het doorhad, maar uiteindelijk werkte het wel. Als je vertelt wat het doet met jou, dan zullen jouw ouders dat wel gaan inzien. Het is… Lees verder »