Saar (10 jaar) in

Belofte

mijn beste vrindin zijn ouders zijn gescheiden en ze mag haar vader niet zien en spreken ze word mishandelt door haar moeder wat moet ik doen ze wil dat ik niks zeg en ik heb het haar belooft

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Marjolein
Marjolein
9 jaren geleden

Hallo Saar, Wat verdrietig voor jou maar vooral je vriendin, ik vind het heel stoer dat je hier toch om hulp en advies vraagt. Je hebt je vriendinnetje beloofd niets te vertellen maar je wilt natuurlijk niet dat het zo blijft. En het kan zijn dat niet zo leuk vinden dat je het doorvertelt, een tijdje later ziet ze in hoe veel je haar ermee geholpen hebt en zal ze echt niet meer boos zijn. Misschien kun je het je juffrouw of mama vertellen, zij kunnen waarschijnlijk wel iets doen om te helpen. Om het nu zo fijn mogelijk te… Lees verder »

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Saar, Oei, wat een lastige situatie! Wel heel goed dat je hier om advies komt vragen. Vroeger hielp ik altijd klasgenoten die gepest werden of die voelden dat ze in de put zaten. Ik heb toen geprobeerd die meisjes (het waren in mijn geval toevallig alleen maar meisjes) te helpen. Jong als ik was, ook een jaar of 10, kreeg ik hele heftige verhalen te horen. Weet je wat ik toen deed? Ik ging leuke dingen doen met ze. Ik had een beste vriendinnetje en samen gingen we dan naar zo’n meisje toe om haar een make-over te geven… Lees verder »