Isabella (15 jaar) in

Voel me niet welkom

Mijn ouders zijn 3 jaar geleden gescheiden en nog geen 3 maanden later had mijn vader al een andere vriendin. Ik kan het gewoon niet met haar vinden en ik voel me niet welkom bij beide ouders. Mijn ouders praten niet met elkaar en alles moet via de rechter en ze maken veel ruzie. Ook heb ik een jonger zusje en ik zie dat ze nog steeds pijn heeft en dat doet mij echt zeer.. Ik weet dat het al lang geleden is maar het doet me nog steeds onwijs veel pijn! Ook heb ik veel dingen gedaan waar ik nu spijt van heb.. Ik weet niet meer wat ik moet doen en ik hoop dat iemand mij kan helpen! Of in ieder geval iemand die snapt wat ik bedoel en hoe ik me voel!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
Lotte
10 jaren geleden

Hallo Isabella (mooie naam!), Ik begrijp je heel goed! De eerste drie tot 5 jaar heb ik het heel moeilijk met de scheiding gehad. Ook mijn ouders konden en kunnen nog steeds niet met elkaar een normaal gesprek voeren zonder dat de hel los breekt. Ik heb een jonger broertje en ik maakte me altijd heel erg zorgen om hem. Ook al liet hij niet merken dat hij het moeilijk had met de scheiding, wist ik wel beter. Na drie jaar(in de derde van de HAVO) had ik steeds meer nachtmerrie en flashbacks. Toen heb ik op school aangegeven dat… Lees verder »

Marcel
Marcel
10 jaren geleden

Lieve Isabella, Ik begrijp heel goed wat je bedoelt mijn ouders zijn 7 jaar uit elkaar en voel me nog steeds niet thuis bij beide. En dat die ouders maar ruzie blijven maken begrijp ik heel goed, die van mij kunnen nog steeds niet met elkaar praten. En ik weet ook dat dat je je een heleboel pijn kan doen (of dat nou 3 jaar of 7 jaar na de scheiding is). Ik denk dat je het best tegen je ouders mag zeggen… dat ze jou en je zusje pijn doen. Dit kan je doen door en brief te schrijven… Lees verder »