Susanne (10) in

Voel me rot

ik voel me al een tijdje rot als ik op school ben doordat ik thuis een ruzie heb aangehoord kunnen jullie mij advies geven ik zou daar heel erg blij mee zijn alvast bedankt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
susanne
susanne
7 jaren geleden

erg bedankt allemaal ik kan hier zeker iets mee want ik heb het er met mijn juf overgehad en dat helpt heel goed. ook helpt aflijding en misschien heb ik ook nog een tip voor jullie de jong mantelzorgers en de gewone mantelzorgers.
heel erg bedankt groetjes susanne.

Anne
Anne
7 jaren geleden

lieve Susanne ik snap jou ik loop soms ook op school met een rot gevoel. vaak hebben ze op school bepaalde juffen of meester waarmee je kan praten! als dat niet helpt is het handig als je andere mensen vertrouwt je kan met ze praten en al je gevoelens uiten alleen bij mij was het zo ik ging praten maar het hielp niet! door de hoeveelheid stress, als jij dat ook hebt! Kun je in plaats van alleen praten ook gewoon iets doen! bijvoorbeeld: een grote bal pakken en gewoon even voetballen overgooien of ezelen! eigenlijk kort samen gevat AFLIJDING… Lees verder »

Eva
Eva
7 jaren geleden

Lieve Susanne,

Goed dat je hier om advies komt vragen!
Ik herken dit, omdat thuis veel ruzies waren. Met mijn moeder kan ik hier goed over praten. Maar hier had ik ook niet altijd zin in. Dus schreef ik het op in mijn dagboek. Dit luchtte voor mij erg op, dat ik hier niet meer mee zat.
Misschien kan jij dat ook doen. Je kunt ook op school vragen naar een vertrouwenspersoon. Dan kan je tegen haar/hem vertellen waar je meezit. Misschien hebben zij een andere oplossing om hiermee om te gaan.

Veel succes en liefs,
Eva