meisje uit rotterdam (15 jaar) in

via ons

Mijn ouders zijn al gescheiden sinds ik 5 was, mijn ouders kunnen niet met elkaar praten en als ze dat wel doen krijgen ze altijd ruzie. Alles gaat dan ook via mijn zus en mij. mijn ouders praten ook heel naar over elkaar en willen dan ook zeker niet met elkaar vergeleken worden. ik voel me hier heel naar over maar durf er ook niks over te zeggen tegen mijn ouders.
Gr. Meisje uit Rotterdam

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lief meisje. Als kind van gescheiden ouders die ook zo ruzieden snap ik je helemaal. Het belangrijkste in deze situatie, hoe moeilijk dst ook is, is dat je het voor jezelf opneemt. Jullie ouders zijn zo gefrustreerd dst ze jullie gevoelens vergeten. Vertel ze samen met je zusje dat het te ver gaat. Jullie zijn kinderen en mogen hier niet het slachtoffer van zijn. Vertel dat je niet meer wilt dat ze kwaad over elkaar spreken en dat jullie geen boodschapper meer willen zijn. Dit heb ik ook gedaan en nu vechten ze het uit over de mail. Nogsteeds ruzie… Lees verder »

laurien
laurien
7 jaren geleden

Hoi meisje van 15, Wij zijn twee vriendinnen met ook beide gescheiden ouders. We snappen hoe erg het is als je ouder niet meer tegen elkaar praten. Iedereen met gescheiden ouders heeft vast wel een tijdje gehad dat zijn ouders niet of minder met elkaar gaan praten. Dit gaat in bijna alle gevallen over. Het is alleen wel heel vervelend als je ouders niet met elkaar vergeleken willen worden want dat is nou eenmaal wat er gebeurd wanneer je gaat scheiden. Het is inderdaad lastig maar er is vast wel een vriend(in) met gescheiden ouders in de buurt met wie… Lees verder »

Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Dag meisje van 15, Ik lees je berichtje en vind de situatie voor jou en je zusje heel vervelend! Rottig als je ouders nare dingen zeggen en al hélemaal als het via jullie gaat! vergeleken worden is daarnaast ook niet oké en niet nodig! Soms zijn ouders zo boos dat ze allemaal lelijke dingen over elkaar willen zeggen. Het lijkt wel alsof ze dan ook niks aardigs meer uit kunnen brengen! Er is als kind zijnde niks vervelenders dan daar tussen zitten! Weetje wat ik denk? Dat jouw ouders zo gefrustreerd zijn en boos dat ze niet eens meer nadenken… Lees verder »