Stijn (9 jaar) in

Vet irritant

mijn ouders maken constant ruzie om geld en andere zaken elke keer als ze even bij elkaar zijn maken ze ruzie vet irritant wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
7 jaren geleden

Hoi Stijn! Wat vervelend voor je dat jouw ouders zoveel ruzie maken als ze bij elkaar in de buurt zijn. In zo’n situatie kun je op veel verschillende manieren reageren. Wat je het best kunt doen, is erover praten met jouw ouders. Geef bij jouw vader en moeder aan dat je het vervelend vindt als zij ruzie maken. Je mag dan ook best vertellen hoe je je voelt, want dan merken ze vaak dat ze dit niet moeten doen en aan jou moeten denken. Jouw ouders hebben namelijk een ding gemeen: ze willen voor jou het beste. Daarom is het… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Beste Stijn, Heel erg bedankt voor je bericht. Wat lastig dat je ouders vaak ruzie maken waar jij bij bent. Soms maken ouders inderdaad vaker ruzie dan dat ze door hebben, omdat ze het helaas gewend zijn… Ze denken dat ze problemen kunnen oplossen door ruzie te maken, best jammer. Mijn tip is eigenlijk om zoveel mogelijk weg te blijven als je ouders ruzie aan het maken zijn. Het is niet goed voor je om erbij te zijn, omdat het gewoon erg vervelend is om telkens je ouders ruzie met elkaar te zien maken. Ik vond dat als kind ook… Lees verder »