Verwarrend

Papa wil heel veel face timen met mij als ik bij mama ben. Ik vind dat verwarrend. Wat kan ik tegen papa zeggen?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LisaLisaSanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lisa
Lisa

Hoi lieve Bas, Wat goed van je dat je dit durft te vragen! Het lijkt mij ook heel verwarrend. Ik hoop dat je al wat aan de antwoorden van Lisa en Sanne hebt gehad, ik zou nog graag een kleine aanvulling willen geven. Voor mij werkte het goed om duidelijke afspraken te maken. Het is lief dat je papa je graag wil spreken, maar als je bij mama bent is het natuurlijk ook gezellig als je je aandacht bij haar hebt. Misschien kan het helpen om met je vader een vast moment af te spreken dat jullie elkaar een kwartiertje… Lees verder »

Lisa
Lisa

Lieve Bas, Wat fijn dat je ons hebt weten te vinden om je vraag te stellen. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het verwarrend vindt dat je papa je belt wanneer je bij je mama bent. Goed dat je dat hier dan ook al aan kan geven! Je zegt dat je het zelf graag tegen je vader zou willen zeggen, maar niet zo goed weet hoe. Mij helpt het – voor ik een gesprek in ga – altijd om voor mezelf te bedenken wat ik precies wil zeggen en hoe dat het fijnst is voor mijzelf én de… Lees verder »

Sanne
Sanne

Hey bas, Ik snap dat dat verwarrend kan zijn ik heb dat ook wel is. Dan denk ik ik ben bij mama, waarom gaat papa mij nu bellen… dit komt denk ik omdat hij je mist en natuurlijk super erg van je houdt. Maar omdat je vader heel veel van je houdt kan je helemaal eerlijk naar hem zijn en dus vertellen dat je dit verwarrend vind. Ook voor jou is dit natuurlijk een last op je schouder en dit zal denk ik weg gaan als je open bent naar hem. Heel veel succes! En blijf bij jezelf! Eerlijkheid is… Lees verder »