Loekie (11 jaar) in

Vervelende situatie

Hoi

Wat ik in mijn zoveelste brief wil zeggen, is de situatie waar ik nu in leef. Een zeg maar belangrijke woonsituatie die moeilijk is te geloven als je mij bent.

Voor mijn moeder wilde scheiden, gebeurde er ook een vervelende situatie. Mijn oma was dood gegaan, de moeder van mijn vader. Hij was echt megaverdrietig, want mijn oma was creatief, lief, sportief, (vroeger dan) en super aardig. Ze hield ook van rode rozen. Die maakte ze altijd in haar mooie voortuintje.

Toen kreeg mijn vader een kwart van het bedrag van het huis van oma. We waren gewoon echt bijna rijk! Daar kochten we een blokhut van, en een nieuwe kamer. Maar wat mijn vader toen nog niet wist, is dat mijn moeder ging ‘weglopen’.

Toen was er een erge ruzie. En nu…. word mijn vader 1 november ontslagen bij ibm. Wat hij toen ook nog niet helemaal zeker wist. Dus snel een nieuwe baan zoeken…. anders moeten we ons opgroeihuis echt gaan verlaten!

Loekie

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi Loekie, Wat goed van je dat je je verhaal met ons blijft delen als je je daar beter door voelt! Wat een ontzettend moeilijk situatie voor je. Ik krijg een beetje het gevoel alsof je je zorgen maakt om ‘grote mensen problemen’ waar je je eigenlijk nog geen zorgen over hoeft te maken. Dat je vader zijn baan verliest en dat jullie mogelijk gaan verhuizen is natuurlijk heel rot, maar niet iets waar jij je zorgen om hoeft te maken. Zoals Mehtab ook al zegt: het is niet jouw taak! Hopelijk kan je proberen om het een beetje los… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Beste Loekie,

Bedankt voor je berichtje op ons forum. Wat een nare situatie waar je in zit! Het lijkt me erg moeilijk om je vader zo verdrietig te moeten zien om alles wat er is gebeurd. Mijn tip is om je vader te steunen, maar vooral niet jezelf te vergeten!
Als kind wilde ik ook altijd aan iedereen denken, maar dat is als je nog jong bent eigenlijk niet onze taak.
Hopelijk hoeven jullie het huis niet verlaten waarin je bent opgegroeid, dat zou jammer zijn!

Heel veel liefs en sterkte,

Mehtab