Sharissa (11 jaar) in

Vervelend

Jemig alweer zo’n vervelend weekend gehad bij mijn vader.
Want mijn stiefmoeder en mijn vader hebben ruzie gehad zondag en toen waren we naar de Chinees gegaan om wat eten op te halen. Dat was voor de ruzie. En toen hadden ze ruzie en toen hoorde ik alleen dat ze: ‘blijf van me af, viezerik’ zeiden (dat had papa gezegd tegen Mariëlle). Kunnen jullie mij daarbij helpen of tips sturen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Hallo Sharissa, Dat is heel naar om te horen. Het is nooit leuk om een ouder te horen ruziën met iemand anders. Hopelijk gebeurt dit niet vaker. Wat ik je als tip mee wil geven is aan je vader of stiefmoeder vertellen dat je ze kan horen ruziën en ze vragen om het niet te doen. Of in ieder geval geen ruzie te maken wanneer je bij ze bent, want jij vindt dat natuurlijk niet leuk. Als er weer iets gebeurt dan weet je dat je het altijd hier kunt zeggen om tips te vragen. Nog succes en hopelijk gebeurt… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hey Sharissa, Wat vervelend dat jij getuige bent tussen de ruzie van je vader met zijn vriendin. Denk je lekker en gezellig Chinees te gaan eten, gebeurt dit, dat is niet fijn. Als je wil en als het voor jou goed voelt, dan mag je best tegen je vader of zijn vriendin (wie voor jou het beste voelt) dat je wat van hun ruzie hebt meegekregen en dat je het niet fijn vindt dat zij ruzie hebben. Het blijft natuurlijk een kwestie tussen je vader en zijn vriendin, maar het is niet de bedoeling dat jij daar iets van meekrijgt,… Lees verder »