Jaida (13) in

Vervelen bij mijn vader

Ik ben 2 keer in een week bij mijn vader dinsdag en zondag. En ik ben graag buiten maar bij m’n vader mag ik niet verder dan de kuil in het huis en om de 10 minuten kijkt hij uit het raam ommetje kijken waar ik ben. En hij woont aan de andere kant van m’n plaats dan mijn moeder. En mijn vrienden wonen niet in de buurt. En ik mag niet de buurt verkennen dus waar ik nu woon bij mijn vader heb ik geen vrienden. En ik verveel mij heel erg dan. Wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
lize
1 maand geleden

hallo jaida ik weet wat je moet doen

  1. neem spuletjes mee van thuis wat je kunt doen
  2. je kan een spelletje doen
  3. je kan jezen
  4. je kan een muziekje luisteren
  5. je kan met je knufels spelen
  6. doe een speletje op je telefoon
  7. je kan tv kijken
Bo
Bo
1 maand geleden

Hi Jaida, wat fijn dat je graag lekker buiten bent! Heb je toevallig al met je vader besproken waarom hij het niet fijn vindt als je wat verder van huis bent? Misschien kan je aan hem uitleggen waarom je graag naar buiten gaat. En vertellen dat je graag nieuwe vrienden wil maken in deze buurt, omdat je je anders gaat vervelen. Ik hoop dat jullie samen een fijne oplossing kunnen bedenken!
Liefs Bo

Anne
1 maand geleden

Hoi Jaida, Wat goed dat je deze vraag stelt! Weet je ook waarom je vader liever niet wil dat je de buurt alleen verkent? Ik kan het me voorstellen dat het lastig is om in een nieuwe buurt te zijn en dat het fijn is om het daar een beetje te leren kennen. Zou het een idee zijn om eens met je vader samen de buurt te verkennen? Op deze manier kan je aan je vader laten merken dat je daar behoefte aan hebt en zo weet je vader ook in wat voor een buurt je bent als je naar… Lees verder »