Kiki (11 jaar) in

Vertrouwde huis

Hoi allemaal,
In de zomer hebben mijn ouders aangekondigd aan mijn zussen en ik dat ze uit elkaar gaan! Mijn leven is verwoest maar de grootse zorg die ik op dit moment heb is het verhuizen!! Ik woon nu nog in mijn eigen huis maar ik moet er niet aan denken om te verhuizen. Je vertrouwde plek waar je bent opgegroeid word dan ineens voor je neus aan andere mensen gegeven! Dit is mijn plek en niemand anders mag daar gebruik van maken maar jammer genoeg kan ik er niks tegen doen! Ik vind het moeilijk om over de situatie te praten maar hier kan ik dat. Het enige wat ik nu nog hoop is dat er een wonder komt en dat ik in dat vertrouwde en veilige huis kan blijven wonen!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Floris
Floris
8 jaren geleden

Hé Kiki, Mijn ouders zijn al drie jaar gescheiden en maken dan zo en dan ruzie, dat terzijde. Ik ben al 4 keer verhuisd! Van Huizen naar Singapore (ligt aan de andere kant van de wereld, onder Asië) naar Texel naar Bergen en in Bergen nog een keer. Verhuizen is misschien vervelend als je het nooit hebt meegemaakt maar je houd altijd wel contact met vrienden en vriendinnen. Ook maak je nieuwe vrienden en vriendinnen. Maar als je echt echt echt niet wilt verhuizen maak dit dan echt echt echt heel goed duidelijk. En vraag aan je ouders waarom je… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo Kiki, Wat vervelend dat jouw ouders gaan scheiden! Mijn ouders zijn zelf ook gescheiden en ik ben ook verhuisd toen ze gingen scheiden. Het is inderdaad erg moeilijk om aan de verhuizing te wennen, maar dit heeft ook een aantal positieve punten. Ik zag het verhuizen zelf als een moment waarop routines doorbroken werden. Ik heb er voor gekozen om na de scheiding een nieuwe start te maken. Ik kwam in een nieuw huis te wonen en ik heb voor mijzelf een heel mooie kamer gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Jij kunt bijvoorbeeld ook een super… Lees verder »

Amber
Amber
8 jaren geleden

Hoi Kiki het kijkt mij helemaal niet fijn om te gaan verhuizen hopelijk vindt je een fijne plek om te wonen.
Gr Amber