maureen (12 jaar) in

Verplicht

Hallo ik heb gescheiden ouders ik woon bij mijn moeder en ga elk weekend of om het weekend 1 of 2 nachtjes naar mijn vader maar de laatste tijd heb ik erg last van heimwee als ik naar mijn vader ga naar mijn moeder en heb geen zin meer om er heen te gaan mijn vraag is……..ik ben 12 ben ik verplicht om nog te slapen bij mijn vader?????

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
jonathan
jonathan
7 jaren geleden

Beste Maureen, Wat vervelend voor je dat je zon last van heimwee hebt. Maar het is wel heel normaal hoor wees daar niet bang om;). Probeer het je moeder of vader te vertellen dat je hier last van hebt, misschien dat zij of hij hier wel een oplossing voor heeft. Je kan ook vragen of je minder vaak naar je vader toe kan of dat je overdag bij hem bent en savonds weer thuis. Je mag ook altijd aan je ouders vragen wat de afspraken zijn. Zoals: wanneer je naar je vader gaat en hoe lang je daar blijft en… Lees verder »

Jet
Jet
7 jaren geleden

Nee natuurlijk niet. Het was niet jou keuze om te scheiden. Ik zou het overleggen met je vader. Hij begrijpt het vast. Gr. Jet

xx
xx
7 jaren geleden

Beste Maureen, Ik heb precies dit twee jaar geleden mee gemaakt, toen ik ook 12 jaar was. Ten eerste is het dus helemaal niet raar om heimwee te hebben naar je moeder. Bij mij leverde dit veel stress en ruzies op, en misschien is dit bij jou ook wel zo. Je bent vanaf je 12e niet verplicht, dus als je echt niet wil, hoef je niet. Ik heb toen veel gesprekken gehad, met mijn ouders en zus en toen besloten om een tijdje niet te gaan slapen. Ik ging wel elke week bij mijn vader eten, om toch een gezellige… Lees verder »