Bart (12) in

Verjaardag vieren

Bij wie moet ik mijn verjaardag vieren. Bij papa, mama of allebei

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
kayleeLisaSanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
kaylee
kaylee

lieve bart, wat fijn dat jij jouw vraag met ons wilt delen. dit vind ik een hele logische vraag als kind van gescheiden ouders, dit vond ik vroeger zelf ook altijd lastig. wat ik en mijn ouders eigenlijk altijd hadden afgesproken was dat we het eigenlijk altijd wel bij beide gingen vieren, en om het jaar op de dag zelf bij een van de ouders. dus het ene jaar bij papa en het jaar daarop bij mama. en zo bleef het eigenlijk gelijk, tot ik zelf ging beslissen wat ik het fijnst en makkelijkste vond doordat de feestjes dan iets… Lees verder »

Lisa
Lisa

Lieve Bart, Wat fijn dat je ons hebt weten te vinden om je vraag te stellen. Je vraagt eigenlijk bij wie wíj vinden dat je je verjaardag moet vieren, maar laten we die eens anders bekijken! Eigenlijk is dat natuurlijk een vraag die jij zelf het állerbest kan beantwoorden, want jij weet wat jij leuk vindt! Wat zou je zelf het fijnst vinden? Alleen bij je vader? Alleen bij je moeder? Of het liefst bij allebei? Ik zelf vond het vieren van mijn verjaardag vroeger bijvoorbeeld heel leuk om te doen bij allebei. Ik deed dan mijn ‘grote mensen’-verjaardag bij… Lees verder »

Sanne
Sanne

Ik zal bij beide je verjaardag vieren, dat is fijn voor iedereen, maar als dat niet uitkomt denk ik dat je zelf moet kiezen