lauren (8 jaar) in

Verhuizen

hoi ik ben Lauren. ik moet verhuizen. omdat mijn ouders zijn gescheiden. ik ben verdrietig. ik moet verhuizen. omdat mijn papa de hypotheek niet wil betalen. daarom wilt hij dat wij gaan verhuizen. zodat hij niet meer hoeft te betalen.dit was mijn verhaal over mijn ouders.Groetjes Lauren.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yannick
Yannick
7 jaren geleden

Lieve Senna,

We willen je graag tips geven en verder helpen. Dat kan het beste als jij je berichtje/vraag even op de homepage zet. Daar komen alle nieuwe berichtjes binnen en kijken onze jongeren dagelijks. Een van hen kan jou dan mooi advies geven:-)

Groetjes,

Yannick

senna
senna
7 jaren geleden

mijn ouders zijn ook gescheiden ze hebben steeds ruzie het is niet meer leuk mijn vader heeft geen tijd voor ons omdat hij een nieuwe vriendin heeft ik vind het niet leuk dat hij zo doet wie kan me helpen met deze situatie

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste Lauren,

Mijn ouders zijn ook gescheiden, ik kan me voorstellen dat je er verdrietig over bent. Maar als je sterk bent, kom je er snel weer over heen net als mij.

Ouders hebben het soms ook heel moeilijk. En dan kan het zijn dat je soms moet verhuizen en veel dingen moet regelen. Dit is niet altijd leuk, maar later komt het vast wel goed en dan zal je er alleen maar sterken van zijn.

Blijf goed praten met je ouders en vrienden en probeer open te staan voor nieuwe mogelijkheden.

Veel Succes ,

Groetjes Pim