meisjeex (14 jaar) in

Verhuizen

hoi, mijn ouders zijn op zoek naar een huis maar ik wil niet verhuizen, ze willen een groter huis oke dat snap ik maar alsnog ik wil het niet. ze hadden 1 huis gevonden maar ze hadden nee gezegd omdat het scheef stond geluk voor mij. maar mijn broer denkt daar anders over hij wil graag verhuizen. maar ik denk er niet aan. hoe gaan jullie hier mee om?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Beau
Beau
9 jaren geleden

Hey Meisjeex, Allereerst dankjewel voor je bericht. Hoewel het even geleden is dat je jouw berichtje hebt geplaatst, wil ik graag nog reageren. Ik kan me goed voorstellen dat je niet wil verhuizen, om wat voor reden dan ook. Verhuizen blijft een grote impact hebben op iemands leven, weet ik uit eigen ervaring. Tijdens de scheiding van mijn ouders ben ik in 1 jaar tot drie keer toe verhuisd en dat was ook behoorlijk heftig. Net zoals jij zat ik toen in een situatie dat ik liever niet wilde verhuizen, maar ik wel moest. Voor mij hielp het heel erg… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hey Meisje, Dankjewel voor je berichtje. Als je ouders hebben besloten dat ze willen verhuizen, dan heb je er denk ik helaas niet zoveel invloed op. Toch zal het nieuwe huis ook voor jou een fijn thuis moeten worden, daarom kun je best eens tegen je ouders zeggen waar je graag wilt dat ze rekening mee houden. Ben je bang dat je naar een andere school moet, of dat je bij je vriendinnetjes weggaat? Je kunt best een lijstje maken met dingen die je bang bent die je gaat missen, dan kun je die aan je ouders laten zien en… Lees verder »