ikke (0 jaar) in

Vergeten lukt niet

hii ik ben ikke .
mijn ouders zijn gescheiden sins ik 4-5 ben .
nu ben ik 13.
sins de scheiding denk ik er de hele teid aan en dus ook op school maat de tranen schieten me in de ogen als ik er aan denk.
en het voelt als of ik daar alleen maar aan kan denken en alles wat ik op school leer weer vergeet.
wat moet ik nu doen want ik ben geen prater ik stop liever alles weg en dan gewoon vergeten alleen dat lukt met dit niet
groetjes
😓 ikke

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Beste ikke, Wat goed van je dat je een berichtje plaatst als je even niet meer weet wat je moet doen! Ik kan me voorstellen dat het soms heel lastig is als je ouders zijn gescheiden. Ik heb er ook nog lang last van gehad en soms heb ik er nog steeds last van (ook al is het al 13 jaar geleden). Het is daarom ook helemaal niet gek dat je er nog verdrietig door wordt. Het is wel vervelend als je er heel vaak verdrietig door wordt en soms er zelfs niet meer van kunt leren. Dan is het… Lees verder »

Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Dag lieve meid, Wat een verdrietig berichtje lees ik van jou. Direct wil ik je al een complimentje geven, je bent geen prater. Toch kom je hier je verhaal vertellen dat is hartstikke knap van jou! Het is helemaal niet gek dat je je verdrietig voelt over de scheiding. Zou het zo kunnen zijn doordat je nu wat ouder bent, je je meer realiseert hoe rot de scheiding is? Toen jouw ouders gingen scheiden was je nog heel klein en nu kom je op een leeftijd dat je dat je wat meer beseft. Ik zeg altijd maar zo alles wat… Lees verder »