Joep (9) in

Verdrietig door verhuizen

Hallo, mijn ouders zijn gescheiden en ik vind het moeilijk om uit ons huidige huis te moeten vertrekken. Ik moet hier vaak aan denken en wordt dan verdrietig. Iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
jaylee
14 dagen geleden

ik ben 8 jaar zo te zien jij 9

jaylee
14 dagen geleden

jo joep ik ben 3 keer verhuist als dat gebeurd ben ik verdrietig en dan ga ik naar buiten naar een rustige plek en in ademen en weer uit dat doe ik 5 minuutjes en dan ben ik niet meer verdrietig doei joep

Maartje
19 dagen geleden

Hey lieve Joep, wat fijn dat je hier je vraag deelt. Ik kan erg goed begrijpen dat je hier vaak aan moet denken en dat je hier ook verdrietig van kan worden. Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik vrij jong was. Mijn moeder is daarna nog een keer gescheiden en deze scheiding heb ik wel bewust meegemaakt. Toen we gingen verhuizen vond ik dit heel lastig, omdat ik een andere kamer zou krijgen en nieuwe vriendjes moest gaan maken. In het begin werd ik hier verdrietig van, maar op een gegeven moment kon ik hier anders over na… Lees verder »

Janne
21 dagen geleden

Hee Joep, wat goed dat je ons forum hebt gevonden zeg! ✨ Je verteld dat je het lastig vind om jullie huidige huis te moeten verlaten en van die gedachte erg verdrietig word. Wat vervelend… Ik herken je gevoel. Toen mijn ouders gingen scheiden gingen mijn vader en moeder beide ergens anders wonen. Daarom moesten wij uit ons huis vertrekken. Dat maakte mij ook erg verdrietig. Het heeft mij toen heel erg geholpen om dat te bespreken met mijn vader en moeder. Zij hebben toen met mij meegedacht in wat we konden doen zodat het iets makkelijker voor mij werd.… Lees verder »