Naomi (9 jaar) in

Verdrietig

hoe hou ik met mijn verdriet ik ben vaak verdritig en dat vind ik niet leuk hoe verkom ik dat

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
puck
puck
7 jaren geleden

je kan op school altijd naar de vertrouwings persoon die mag geen dingen doorvertellen aan andere alleen als je dat wilt. je kan ook met je ouders bespreken dat je naar een psycholoog wilt die zoekt samen met jou een oplossing. ik heb dat ook gedaan en het gaat nu veel beter. het is moeilijk om het tegen je ouders te vertellen dat je dat wilt maar zeg het gewoon ze zullen je begrijpen. en als je het dan hebt gezegd is het soms niet eens meer nodig omdat je ouders je dan al helpen.

Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Naomi,

Wat vervelend dat je zo verdrietig bent. Hoezo ben je zo verdrietig?
Kun je hierover met iemand praten? Dat is belangrijk om te doen, zodat je je weer opgelucht voelt.
Ik wens je veel liefs,

Anne

Maj
Maj
7 jaren geleden

Hallo Naomi, Bedankt voor je vraag hier! Wat lastig dat je vaak verdrietig bent.. weet je ook waar je verdrietig om bent? Soms weet je dat namelijk ook niet en zit je niet lekker in je vel. Wat voor mij goed helpt is als ik erover praat met mijn moeder of vriendinnen.. ook hielp het voor mij goed om iemand op school in vertrouwen te nemen en daar soms aan te vertellen waar ik mee zat. Bijvoorbeeld een juffrouw die je aardig vind en vertrouwd. Verder kan schrijven ook helpen! Bijvoorbeeld hier zoals je nu ook gedaan hebt of bijvoorbeeld… Lees verder »

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hoi lieve Naomi, Wat goed dat je hier op het forum je vraag stelt! Dankjewel daarvoor 🙂 Wat vervelend om te horen dat je vaak verdrietig bent zeg, dat lijkt me helemaal niet fijn. Ik kan me heel goed voorstellen dat je dat graag anders wilt. Ik kan je verdriet helaas niet van je wegnemen en heb ook geen tips hoe je kunt voorkomen dat je verdrietig wordt, af en toe verdrietig worden hoort een beetje bij het leven, maar ik kan je wel tips geven hoe je er beter mee om kunt gaan en het wat minder erg wordt… Lees verder »