Roos (13 jaar) in

Verdrietig

Hallo, mijn ouders zijn nu ongeveer een jaar gescheiden ik heb het altijd wel geaccepteerd maar de laatste tijd word ik verdrietig als ik gewoon aan mijn ouders denk. Mijn moeder heeft mij verteld dat ze aan het daten is, ik liep naar buiten en barstte in huilen uit, wat moet ik doen? Soms zie ik het niet meer zitten bij allebei mijn ouders en wil ik even weg, help me plzz
Groetjes Roos

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
8 jaren geleden

Dag Roos, Bedankt voor het delen van je gevoelens. Ik begrijp dat het heel moeilijk is als je ouders uit elkaar gaan en je nog vrij jong bent. Je snapt alles al, maar nog steeds komt het als een emotionele stoot aan dat de ouders die je jaren bij elkaar hebt gezien niet meer bij elkaar zijn. Dat is zeer begrijpelijk. Voor sommige mensen duurt het nou eenmaal een tijdje voordat alles doordringt en dat ze het intern hebben geaccepteerd. Veel mensen accepteren de situatie wel, omdat ze anders blijven zitten in het verleden, maar intern zijn ze nog niet… Lees verder »

Yannick
Yannick
8 jaren geleden

Beste Roos, Bedankt voor je bericht. Ik zal je proberen advies te geven vanuit mijn eigen ervaringen en gevoelens:) Ik herken heel erg wat je zegt. Vlak na de scheiding was ik wel een beetje verdrietig, maar het drong niet echt tot me door. Het is ineens zo’n enorme verandering als één van je ouders uit huis gaat, maar toch voelt dat niet zo. Het gaat allemaal heel snel. Je kunt het een beetje vergelijken met iemand die overlijdt. In het begin komt het als een verrassing aan, het wordt ineens ‘in je gezicht’ gezegd. Maar pas later komen de… Lees verder »