Anoniem (15 jaar) in

Verdrietig

Mijn vader is verliefd op n ander
En we komen er nu achter dat dat al twee jaar gaande is
Nu ben ik heel boos op hem ik wil hem niet meer zien
Ik ben heel verdrietig

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
7 jaren geleden

Ik heb het ook,
Van kleindsafaan.
Mn vader ging vreemd toen ik 2 was. Ik wou niet meer naar papa toe, 5jaar later mocht ik er niet meer komen omdat ik zijn vriendin lelijk had genoemd. Nu heb ik er nog steeds last van en haal steeds slechtere cijfers. Maar het beste wat je kunt doen is: Gewoon iets leuks doen en denken hetnos verledenteit.

Ik hoop dat iedereen het vertrouwen in je zelf blijft houden!!

Rachelle
Rachelle
7 jaren geleden

Hi meisje van 15, wij zijn twee vriendinnen met dezelfde situatie ( vreemd gaande vaders). Beide zien wij onze vader nog gewoon en dat is ook de beste oplossing voor een kind om beide ouders te hebben. We snappen dat het zwaar is en je je vader het liefst nooit meer wilt zien, je mag ook heel boos op je vader zijn. Onthoudt wel dat hij het ook moeilijk had met zijn beslissing en deze situatie. Vertrouw ons het is ECHT beter om je vader te blijven zien wat er ook is gebeurd of gaat gebeuren. Het kan zijn dat… Lees verder »

Sanne
Sanne
7 jaren geleden

Hoi meisje, Wat een ontzettend lastige situatie! Je gevoelens zijn helemaal terecht en die mogen er ook gewoon zijn. Ik heb in dezelfde situatie gezeten en heb mijn vader een aantal jaar niet gezien. Inmiddels heb ik weer een best goede band met hem, maar omdat dat op te bouwen had ik eerst rust nodig. Wat belangrijk is, is dat jij doet wat JIJ fijn vindt. Als je hem een tijd niet wil zien, dan eventjes niet. Misschien helpt het om er over te praten, maar misschien wil je het liever even laten rusten. Als je verdrietig bent, kan je… Lees verder »

Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Dag meisje van 15, Wat een verdrietige ontdekking! Ik kan me voorstellen dat je boos, verdrietig en teleurgesteld bent en dat je je vader nu niet wil zien! Dat is niet zo gek je moet het even allemaal verwerken en daar is tijd voor nodig. Ik herken je verhaal en ik was ook heel boos op mijn vader en vooral verdrietig. Uiteindelijk ging ik hem wel weer opzoeken want ik begon, hoe stom ik het ook vond, hem wel te missen! Geef jezelf wat tijd en kijk dan waar je je goed bij voelt! belangrijk om met je moeder te… Lees verder »