Lorenzo (16) in

Verdriet en vermoeid

Ik vraag me af hoe het gaat worden tussen mijn ouders. Ik zit nu in het begin van een scheiding dat nog moet gebeuren. Ik ben de laatste tijd heel erg moe en niet lekker in mijn vel. Door dit situatie heb ik geen motivatie voor de dingen wat ik normaal wel leuk vind om te doen. Er gebeurt zo veel tussen mijn ouders en het begint voor mij moeilijk te worden. Ik wil me gewoon rustig voelen en blij worden in plaats van verdriet en vermoeiend zijn. Ik wil gelukkig worden maar door dit situatie gaat het lastig. Het is moeilijk om om te gaan dat 1 van mijn ouders al iemand anders heeft gevonden terwijl mijn ouders nog getrouwd zijn en nog moeten scheiden. Ik wil samen als familie gelukkig zijn en geen ruzie zoeken.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hannah
9 maanden geleden

Hey Lorenzo, Allereerst wil ik je even een digitale knuffel geven. Wat verdrietig dat je er nu middenin zit, ik weet nog goed hoe zwaar het was toen ik net wist dat mijn ouders gingen scheiden. De dingen die normaal leuk waren, kon ik even niet meer leuk vinden, omdat ik met mijn hoofd zo bij de scheiding was. Dat lees ik bij jou ook terug. Mijn vader was vreemdgegaan, dus er was ook al een nieuwe partner in het spel. Het lastige is dat je weinig invloed zal hebben op hoe je ouders met elkaar omgaan, maar dat je… Lees verder »

Quinty
9 maanden geleden

Lieve Lorenzo, Wat dapper dat je je verhaal hier durft te vertellen! Als eerste wil ik tegen je zeggen dat je niet alleen bent! Helaas zijn er veel kinderen met gescheiden ouders die ook zulke situaties meemaken als dat jij nu meemaakt. Ik kan mij goed vinden in wat jij verteld. Mijn ouders gingen scheiden toen ik wat jonger was dan jij nu bent, maar ik kan mij goed herinneren dat mijn emoties en gevoelens alle kanten op gingen. Het voelde voor mij alsof de wereld helemaal stilstond, en ik wist niet of dit ooit nog goed zo komen. Net… Lees verder »