Romy (0 jaar) in

Veel meegemaakt

Hoi ik ben Romy
Mijn ouders zijn al gescheiden sinds ik anderhalf jaar was, ik kan mij niks meer herinneren van toen ze samen waren. ik heb nu een stiefmoeder en die kan soms best even wat aan de harde kant zijn maar ze is altijd wel heel aardig. Ik heb nu ook een stiefvader sinds ong. anderhalf jaar ik weet niet precies wat ik van hem vind, ik en mijn moeder waren 11 en een half jaar alleen met zijn tweeën, ik vond het prima zo maar ja heel veel heb ik daar niet over te zeggen. mijn vader heeft denk ik 3 en een half jaar terug een hersenbloeding gehad mijn wereld stortte op dat moment even in. mijn vader wordt nooit meer het zelfde hij wordt snel boos dus soms ben ik bang om iets te zeggen, hij is snel geprikkeld door geluiden hij gaat eerder naar bed en soms is dat helemaal niet leuk want dan gaat hij halverwege de film naar bed. alsof dat nog niet genoeg was kwamen er ook nog allemaal andere problemen bij als je dat wil lezen zet ik dat wel ik een alinea hier onder. maar omdat er heel veel ruzie is bij mijn vader kijk ik er altijd heel erg tegen op om naar mijn vader toe te gaan ik ben opzich best een gevoelig meisje ik ben snel verdrietig. en ik weet nu op dit moment echt niet meer wat ik er mee aan moet en daarom vraag ik nu maar advies want ik weet het echt niet meer. en ik lig ook heel vaak te huilen in bed.

Oke alle andere dingen die ook niet leuk waren. of na of voor dat mijn vader een hersenbloeding kreeg, kreeg ik ook tehoren dat mijn opa van mijn vaders kant leukemie heeft. Daarna heeft de vader van de zwager van mijn moeder asbest kanker kanker gekregen we weten niet wanneer hij dood gaat maar hij gaat sowieso dood. en als klap op de vuurpijl heeft mijn oma (aan de kant van mijn moeder) een hersen infarct gehad in de zomervakantie haar linker zijde was verlamd haar been doet het nu weer goed anders had ze in een rolstoel moeten zitten. haar arm is nog steeds niet goed en ze is er afgelopen zaterdag mee vast komen te zitten tussen de muur en hij is nu heel dik en ze is nu dus weer achteruit gegaan.

Bedankt voor het lezen en ik hoop op advies van iemand

xxx Romy

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fabienne
Fabienne
7 jaren geleden

beste Romy,

als eerst echt heel veel sterkte!
heb je er al over gepraat met mensen dat je je zo voelt dat werkt goed als je je hart kan luchten bij iemand die je vertrouwd. misschien een goede vriendin of een familie lid. je kan ook een soort dagboekje bij je hebben dat alles wat er gebeurd of wat je dwars zit opschrijft. ik weet niet of je aan een sport doet of iets of een hobby hebt maar dat kan ook voor afleiding zorgen.

groetjes Fabienne.