ik (15 jaar) in

Van binnen

hallo, mijn ouders besloten half jaar geleden uit elkaar te gaan, of eigenlijk wilde alleen mijn moeder dat. in de zomer ben ik nu voor de helft verhuisd en ik heb hier vrede mee. ik ben niet boos op mijn moeder, ik vind het ergens een opluchting dat ze uit elkaar zijn. maar toch voel ik me niet gelukkig van binnen. en ik weet niet precies waarom. heeft iemand dit ook (gehad) ? wat moet ik doen om me weer gelukkig te voelen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Beste (Ik),

Ik snap heel goed dat je je toch niet gelukkig voelt. Ik voelde me in het begin ook opgelucht, maar later kwam het besef dat ik nu geen echt gezin meer had. Misschien komt het echte besef/verdriet van de scheiding later pas en heb je nu alleen een onduidelijk gevoel. Het is heel logisch dat je je niet gelukkig voelt nu omdat er geen leuke veranderingen zijn gekomen. Maar dit komt weer goed, het gelukkige gevoel komt wel weer!
Succes,
Liefs Pascalle

pim
pim
7 jaren geleden

Beste, Wat lastig toch he als je ouders uit elkaar gaan. Dit is niet leuk voor jou of de ouders, maar meestal is het dan wel beter , omdat het niet altijd werkt en gaat zoals we dat willen. Goed van je dat je je ook opgelucht kan voelen. Hier kan je altijd aan denken als je je er rot over voelt. Dat je je niet gelukkig voelt van binnen is wel normaal. Dit is vaak in het begin, en dat komt omdat het toch allemaal niet zo leuk is wat er gebeurd. Vaak gaat dit later weg , en… Lees verder »