Jonna (17 jaar) in

Vaker zien

heyy ik heb een vraag. mijn vader is ongeveer 5 of 6 jaar geleden naar belgie verhuist met zijn vriendin maar nu hebben we heel weinig contact met elkaar en we zien elkaar misschien 2 keer in het jaar. wat zou ik kunnen doen om hem vaker te kunnen zien?

PS. mijn ouders zijn al sinds groep 5 gescheiden

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Jonna, Bedankt voor je berichtje op ons forum. Het is erg vervelend als je een van je ouders moet missen… Mijn tip is om hier met je moeder over te praten. Je kunt, zoals Rianne ook al zegt, een briefje schrijven met ideeën over hoe je jouw vader vaker kan zien. Hopelijk zal je moeder jouw hierin steunen en ervoor zorgen dat er afspraken gemaakt worden, zodat jij je vader niet meer hoeft te missen. Als er geen afspraken gemaakt kunnen worden, omdat bijvoorbeeld een van je ouders niet mee willen werken, kun je nog altijd denken over andere… Lees verder »

Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Hoi Jonna, Lijkt me lastig als een van jouw ouders zo ver weg woont. Praat je er wel eens over met je moeder? en wat zegt je vader? Als je moeder het oké vindt dan kun je misschien een stuk met de trein en dat je vader je ophaalt? Misschien kun je dan een keer logeren zodat je wat meer tijd hebt en niet op 1 dag zoveel hoeft te reizen. Het is jouw recht om je vader te mogen zien dus probeer daar afspraken over te maken. Misschien kun je eerst ideeën voor jezelf opschrijven en dat dan met… Lees verder »