Privé (20) in

Vader zoeken na 14 jaar

Hoi,
Mijn ouders zijn gescheiden toen ik nog klein was. Ik heb veel verhalen gehoord over mijn vader, ik zie hem namelijk niet meer. Ik heb hem nu inmiddels 14 jaar niet gezien of gesproken. Nu zou ik graag weer met hem in contact willen komen maar ik kan nergens vinden hoe dat kan. Weet iemand van jullie misschien een plek of website waar ik heen kan gaan om terug in contact te komen met hem?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hannah
1 jaar geleden

Hey hey. Wat dapper dat je na zoveel jaar weer met je vader in contact wilt komen én dat je hier om tips vraagt. Ik heb niet hetzelfde als jou meegemaakt, maar wil je vooral heel veel succes toewensen in deze zoektocht. ❤️ De tips die Nikki hieronder noemde, schoten mij eigenlijk ook te binnen. Ik heb even meegezocht op Google, maar kon niet een specifieke organisatie vinden die zich hiervoor inzet. Maar tegenwoordig bestaat er voor bijna alles wel iets, dus ik hoop ook hiervoor. Ik zag wel dat Fiom (https://fiom.nl/zoeken-familie) helpt met het zoeken naar familie als je… Lees verder »

Nikki
1 jaar geleden

Hey! Fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden. 🙂 Wat een complexe situatie waar je in zit! Het lijkt me heel lastig dat je al zo lang geen contact met je vader hebt. Je zegt dat je veel verhalen over hem hebt gehoord. Wat voor een soort verhalen? En van wie? Ik kan me voorstellen dat je in contact met je vader wil komen en dat die zoektocht best lastig is! Ik kan geen specifieke website bedenken die je kan helpen met hem in contact te komen eigenlijk. Wel zou je, als je bijvoorbeeld zijn naam en… Lees verder »