Skylar (9) in

Vader schreeuwt tegen moeder

Hoe moet ik om gaan met hoe mijn vader soms tegen mij en mijn moede schreeuwt? Mijn ouders zijn wel gescheiden maar mijn vader komt nog soms bij ons thuis.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rick
1 jaar geleden

Ik heb een paar opties.

1=Laat je vader gewoon niet meer binnen.

2=Zorg dat je vader er mee stopt, door bijvoorbeeld een belofte te maken, of een gesprek te voeren waarin je zegt dat je vader moet stoppen!.

Hopelijk heb je hier wat aan groetjes RICKERT

Maaike
1 jaar geleden

Hoi Skylar, wat vervelend om te horen dat je dit meemaakt. Het lijkt me echt niet fijn. Zelf heb ik ook meegemaakt dat er door mijn ouders naar elkaar werd geschreeuwd en ook naar mij. Dat is natuurlijk helemaal niet fijn. Ik probeerde altijd naar mijn kamer te gaan, een muziekje op te zetten, een film of als het weer er naar is naar buiten te gaan. Zo kon ik mijn gedachten even uit zetten en luisteren naar iets anders dan geschreeuw. Wat zou jij vinden? Op het moment dat er naar mij wordt geschreeuwd, zeg ik dat ik dat… Lees verder »

Jill
1 jaar geleden

Hey Skylar, ik zou afleiding zoeken. Ga naar je kamer of een plek waar jij je fijn voelt, doe misschien oortjes in om muziek te luisteren zodat je het niet hoort. Dit helpt bij mij altijdhet is niet jou fout dat je ouders uit elkaar zijn!