ayden (12) in

Vader niet zien

hey iedereen, ik zie mijn vader nu al een jaartje niet meer maar ik weet echt niet hoe ik me beter kan laten voelen. veel van mijn vrienden roken of vapen en hun zeggen dat je stress en verdriet dan minder word. is dat echt zo?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
5 maanden geleden

Hey ayden, ik zou met een psycholoog of iemand die je kan vertrouwen praten, ik zie mijn vader ook erg weinig/bijna nooit. Ik zou als je hem moet proberen met hem in contact te komen, zoals samen iets leuks doen. Groetjes anoniem

Anoniempjee
Anoniempjee
2 jaren geleden

hi ! als ik jou was, zou ik een buddy of een coach, psycholoog of iemand waar je je gevoelens mee kan delen en kan vertrouwen gaan vragen/ gebruiken ! ik heb er ook een, en ik vind het ook heel fijn ! ik mis mijn vader ook echt best wel vaak, maar ik zie mijn vader wel elke week, dus daar verschilt het wel. maar ik zou totaal nirt gaan roken/vapen als ik jou was, dat is juist veel slechter voor je EN je kan er ook nog eens verslaafd aan worden. en misschien heeft je moeder/ familie van… Lees verder »

Melle
2 jaren geleden

nee mijn ouders zijn al bijna 3 jaar gescheiden maar ik zal er met iemand over praten het is altijd slecht om te gaan roken voor je longen volg mijn advies alsjeblieft ga naar een prof en ga praten over je gevoelens ik vind dat het oplucht als je er met iemand over praat mijn vader heeft bijna geen contact meer met me dat is echt heel erg k*t maar praat erover met je moeder opa,oma,tante,oom of je huisdier als je die hebt

succes.

Kenza
2 jaren geleden

Hee Ayden, Wat goed dat je hier op het forum je vraag stelt! Mijn ouders zijn ook gescheiden, dus ik begrijp dat het lastig is als je je zo voelt. Roken of vapen zorgen er niet voor dat stress en verdriet echt minder worden, veel mensen gebruiken het als een soort tijdelijke uitvlucht. Wat beter helpt tegen stress en verdriet is om er met iemand over te praten. Zelf ben ik met een psycholoog gaan praten toen mijn ouders uit elkaar gingen, zodat ik op die manier mijn verdriet beter kon verwerken. Voor mij heeft dat heel erg geholpen! Heb… Lees verder »

Rochanty
2 jaren geleden

Hi Ayden, Wat rot om te horen dat jij niet weet hoe je jezelf beter kan laten voelen. Dit is ook erg lastig. Zelf heb ik ook een tijdje geen contact met mijn vader gehad en dit vond ik heel erg moeilijk. Wat mij goed heeft geholpen is er over te praten en veel afleiding zoeken. Roken/vapen is niet de juiste manier om je stress en verdriet te verminderen. Ik kan uit ervaring spreken dat dit geen ”oplossing” is om dit te verminderen. Het is erg duur en slecht voor je gezondheid. Op lange termijn heb je hier niks aan.… Lees verder »

yevairah
2 jaren geleden

hoi ayden ik zou niet gaan vapen of roken misscien kan je hem bellen of contact op zoeken met facebook of instagram