Selina (12) in

Vader met moeder van een vriendin

Wrm doe je zo???

Hoi ik ben Selina en ben 12 jaar. Mijn ouders zijn gescheiden sinds dat ik 4 ben dus al 8 jaar. Ik had paar jaar geleden toen ik 7 was. Was ik naar buiten gegaan en ik maak best snel vriendinnen dus ik ontmoeten (weer) een vriendin. Heel leuk veel aan het spelen zij is 6 jaar. En vorig jaar gingen haar ouders ook scheiden. Mijn vader en haar moeder waren in een keer heel veel samen. Nou in het begin had mijn vader niet eens door dat hij verliefd was en merkte dat pas paar maanden later. Ze komt nu heel vaak langs ook wel leuk hoor maar soms ook wel irri snap je.

En nu zie ik ook in eens een hele andere kan van mijn vriendin die ik 5 jaar geleden heb ontmoet misschien komt dat door de scheiding aleen ze doet best basig en vaak ook irritant, maar ik wil mijn vriendin niet kwijt. Ik kan het aleen echt niet uithouden als ze zo vervelend doet en aleen maar basig doet. Dat komt waarschijnlijk ook door mijn vader en haar moeder die opelkaar zijn. Dat vind ze alleen niet zo leuk en wil mijn vader niet als bonus vader, maar dat is nog geen reden om zo tegen mij te doen vind ik!

Heeft iemand tips Pleasse

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mess
4 maanden geleden

Dat heb ik ook gehad ik zou praten met je vriendin mijn moeder zegt ook altijd dat je moet praten

Selina
1 maand geleden
Reply to  Mess

Dankje je dat je meedenkt ik zal het zeker is proberen

Liefs, Selina

Leonora
5 maanden geleden

Hoi Selina, wat vervelend voor je dat je vriendin niet zo aardig tegen je doet en dat je daar zo mee zit. Goed dat je tips vraagt! Hoe vind jij het dat je vader verliefd is op de moeder van je vriendin? Heb je er wel eens met je vriendin over gepraat? Wat vindt zij daarvan? Ik heb zelf ook wel eens gehad dat er een vriendin was die erg bazig deed en allemaal dingen deed die ik niet wilde. Eerst zei ik er niks van. Op een dag heb ik haar gezegd dat ik het niet zo gezellig vond… Lees verder »

Selina
4 maanden geleden
Reply to  Leonora

Lieve Leonora, dankje voor je reactie het hielp me wel om met mijn vader over te praten maar niet echt met mijn vriendin

Dankje voor de tips

Liefs Selina

Leonora
4 maanden geleden
Reply to  Selina

Wat fijn dat je wat hebt gehad aan de tips. Ik vind het leuk dat je me bedankt. Veel succes nog!

Liefs, Leonora

Bo
Bo
5 maanden geleden

Je moet zeggen dat je het niet leuk vindt en dat begrijpt ze denk ik wel.

Selina
5 maanden geleden
Reply to  Bo

Dank je wel voor het reageren Bo

Groet Selina