Mandy (11) in

Vader en stiefmoeder luisteren niet

Ik word zo gek van mijn vader en mijn stiefmoeder ***. ze zorgen dat ik gewoon ziek ben van de spanning. Ze willen een vaste omgang. Dat hun fijn vinden naar ze luisteren niet naar mij en mijn zusjes.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
11 maanden geleden

Hey Mandy, wat vervelend dat je vader en stiefmoeder een vaste omgang willen én dat je daar zoveel spanning van krijgt. 🙁 Ziek zijn van de spanning klinkt echt heel erg vervelend. Begrijp ik goed dat je zelf geen vast omgang wilt? Als je zelf liever een andere omgang wilt, zou mijn tip zijn om deze met je moeder te bespreken. Luistert zij wel naar wat jij wilt? En ik herken het gevoel van spanning heel erg. Vaak als ik spanning voel, ga ik mediteren of even rustig liggen en aan leuke dingen denken. Want als ik blijf denken aan… Lees verder »

Quinty
11 maanden geleden

Hoi Mandy, Wat fijn dat je dit platform hebt gevonden om je verhaal kwijt te kunnen! Zoals ik het begrijp ervaar je veel spanning van je vader en stiefmoeder. Ik heb dit niet precies zo ervaren, maar weet heel goed hoe het kan zijn om je ziek te voelen door alle spanning die je ervaart. Dit kan ontzettend vervelend zijn. Ik wist in het begin niet goed hoe ik hiermee om moest gaan en heb ik echt moeten leren. Wat mij erg heeft geholpen om te leren om te gaan met de spanning is mijn gevoelens en gedachtes opschrijven. Op… Lees verder »