anoniem (11 jaar) in

uitlaatklep

hey,
ik heb bij mijn vader en stiefmoeder vaak last van dat ik niet eerlijk durf te zijn. bij mijn moeder durf ik juist alles te zeggen. als ik bij mijn moeder kom voelt dat als een soort uitlaatklep, ik vertel alles wat vervelend was terwijl ik dat bij mijn vader zou moeten doen.

iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dara
Dara
8 jaren geleden

Wat lief van je dat je hier zo mee bezig bent. Hierbij wil ik wel zegen dat het belangrijk is dat je weet dat dit niet jouw verantwoordelijkheid is. Maar dat meegenomen is het nog steeds erg lief en leuk van je dat je zo wilt helpen. Ik zou zeggen, kijk gewoon even rond op het internet. Google bijvoorbeeld ‘goedkope vakanties Nederland’. Wat sites die ik zo heb gevonden met leuke, goedkope opties zijn de volgende: http://www.vakantiediscounter.nl/nederland/?utm_expid=16076487-33.F0QJ2oYrSxebfcUm6VTGgA.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F https://www.prijsvrij.nl/vakanties/nederland/resultaten Er zijn natuurlijk ook nog meer opties. Bijvoorbeeld als je familie of vrienden hebt met een (vakantie)huisje, dan kan je vragen om… Lees verder »

Yannick
Yannick
8 jaren geleden

Beste anoniem, Bedankt voor je berichtje, goed dat je om advies vraagt;) Ik zou heel goed gaan kijken waar dat vandaan komt: waarom durf je niet alles te zeggen tegen je vader en zijn vriendin/vrouw? Is dat bijvoorbeeld omdat je bang bent voor een oordeel, of vragen ze er nauwelijks zelf om? Of heb je nooit echt bij je vader het gevoel gehad dat je alles kon zeggen? Misschien is het lastig voor je omdat je je moeder 100 procent vertrouwt en al heel lang kent, terwijl dat bij je stiefmoeder niet het geval is. Het is soms even wennen… Lees verder »