demi (12 jaar) in

Trouwfoto

mijn ouders zijn gescheiden toen ik 14 maanden was dus ik heb er niet veel van mee gekregen maar ik had gister een trouw foto van ze gezien want die heb mijn moeder en mijn vader niet maar ik moest toen weer huilen is dat raar
maar mjn stiefouders zijn wel heel aardig dat is het probleem niet maar ik vind het moeielijk om er over te praten soms voel ik me dan gwn kut.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maj
Maj
7 jaren geleden

Hallo Demi,

Dat is helemaal niet gek hoor. Je kunt ook dingen missen ook al heb je er niet veel van meegekregen toen je zo jong was.
Verdrietig zijn mag en soms kan opschrijven wat je voelt ook goed helpen zoals bijvoorbeeld hier.
Ik weet zeker dat je ouders wel begrijpen dat zo’n foto iets met je doet.
Wanneer je het niet met hun wil delen kun je het misschien met iemand anders delen die dicht bij je staat?
Wanneer je nog een keer iets kwijt wil kun je het hier opschrijven hoor!

Liefs Maj

Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Dag lieve Demi, Ik kan me goed voorstellen dat wanneer je die foto ziet je daar verdrietig van wordt! Dat was namelijk hoe het was en hoe jij waarschijnlijk het liefst gezien had dat het nu nog was! Dat is helemaal niet gek en heel verdrietig. Het is dus helemaal niet gek dat je je soms rot voelt als je je weer beseft hoe het zit. Probeer dan niet te streng voor jezelf te zijn en wees maar even verdrietig. Daarna probeer je jezelf weer op te pakken en ga je weer kijken naar de leuke dingen, zoals bijvoorbeeld die… Lees verder »