Tess (8 jaar) in

toeval

Hi. ik heb een paar dagen terug iets gevraagd aan mijn moeder. dat was: mama ik heb eigenlijk het gevoel dat walter (de nieuwe vriend van mijn moeder) al onze tijd samen inpikt,
het kan ook gewoon toeval zijn maar wat moet ik doem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tess
Tess
7 jaren geleden

HI bedankt voor de tips ik ga het tegen mama zeggen!

Jonathan
Jonathan
7 jaren geleden

Hoi tess, Wat goed van je dat je ons deze vraag voorlegt. Ik begrijp hoe jij je voelt en het is ook een lastige situatie qua verandering. Het is ook echt niet erg dit aan te geven aan je moeder, want ze mag jou niet vergeten door alles 😉 Dat mijn moeder een nieuwe vriend kreeg (nu haar man) ging er veel tijd naar hem omdat zij aan hun nieuwe relatie. Wat je kan doen is vragen of je moeder zo nu en dan wat met jou wilt doen. Mijn ervaring met de man van mijn moeder is dat hij… Lees verder »

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi Tess, Wat fijn dat wij jou advies mogen geven over jouw situatie! Ik kan me voorstellen dat het heel lastig is als je dat gevoel hebt. Ik heb dat gevoel ook heel vaak gehad en dat is echt niet fijn! Soms had ik zelfs het gevoel alsof haar vriend belangrijker was dan ik. Niet leuk! Ik vind het daarom ook heel dapper van je dat je dat aan je moeder hebt gevraagd. Ik denk dat dat ook het enige is wat je nu zou kunnen doen: het tegen je moeder vertellen dat je het echt niet leuk vindt. Vertel… Lees verder »