Marith (11) in

Toestemming

Ik heb bij mijn moeder aangegeven dat ik graag naar een maatschappelijk werker zou willen gaan om te praten over de scheiding van mijn ouders. Mijn moeder vindt dat geen probleem en juist goed, maar mijn vader geeft geen toestemming en dus ook geen handtekening om daar naartoe te kunnen. Kan ik op een andere manier naar deze maatschappelijk werker om te praten?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Marith, Ik lees dat je vader je geen toestemming wil geven voor een maatschappelijk werker, wat vervelend voor je. Wel heel fijn dat je moeder je wel wil helpen. Helaas is er voor een maatschappelijk werker toestemming van beide ouders nodig. Wat je kunt doen is erover praten met je vader. Ik snap dat dit misschien wel spannend is, maar dit lijkt me het beste. Dan kun je hem vragen waarom het niet mag. Je kunt dan ook jouw mening laten horen, en vertellen dat je toch echt graag met iemand over de scheiding wilt praten. Misschien dat hij… Lees verder »

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi Marith, Wat vervelend dat je vader geen toestemming wilt geven. Helaas is het wel zo dat je beide ouders een handtekening moeten zetten om hulp te krijgen. Zonder toestemming van beide ouders mag de maatschappelijk werker zijn werk niet uitvoeren. Er is dus geen andere manier om zonder toestemming met de maatschappelijk werker te praten. Wat je wel zou kunnen doen is praten met je vader waarom hij geen toestemming wil geven. Leg uit dat het heel belangrijk voor je is om met de werker te gaan praten en dat je het jammer vindt dat hij geen toestemming geeft.… Lees verder »