Soufiane (13 jaar) in

Tips

Hi ik ben Soufiane en ik heb gescheiden ouders, de reden wrm mij ouders gingen scheiden is omdat wel mij vader is een gierig man en was nooit vroeger met mij en me zus hij was altijd weg weetje, hij dacht nooit, ik ga eens naar me kinderen want ik heb hun heel lang niet meer gezien, nee dat dacht ie nooit aan en ik zie hem nu soms maar ik mag hem niet echt want hij is ook echt gierig hij geeft niet eens wat geld aan me moeder om boodschappen te doen of nieuw kleding halen ofzo, dus drm vraag ik nu hebben jullie tips voor mij? Het maakt niks uit wat en alvast bedankt als je iets stuurt naar me

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maj
Maj
7 jaren geleden

Hoi Soufiane, Bedankt voor je bericht op het forum! Wat lastig dat je vader er nooit was. ik snap goed dat je je wat aantrekt van het feit dat hij nooit wat betaald. Als kind heb ik me ook veel druk gemaakt om geld terwijl dit eigenlijk geen taak is van een kind. Ik wil je dan ook als tip meegeven: probeer je hier zo min mogelijk druk om te maken hoe lastig dit ook is! Dit is echt iets tussen ouders ook al weet je het zelf wel.. Verder kun je misschien een keer tegen hem zeggen wat je… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Lieve Soufiane,

Wat vervelend voor je!
Maar misschien dat het helpt om als je je vader ziet even proberen te vergeten dat hij gierig is. Misschien dat je dan wel leuke kanten van hem ontdekt en dat je het dan heel gezellig met hem hebt. Jij hoeft niet de zorg op je te nemen dat jouw vader je moeder geen geld geeft. Dat is niet jouw probleem en daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Jij mag het gezellig hebben met je vader ook al doet hij niet altijd even aardig tegen je moeder!

Liefs Nicoline