Cato (14) in

Tips voor wisselen

Wat kan je doen als je het wisselen van het ene huis naar het andere huis moeilijk vind? Ik moet om de week van huis wisselen en vind dit na 4 jaar nog steeds lastig. Heeft iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie
1 maand geleden

Hey Cato, ik begrijp je vraag heel goed. Ik vond het wisselen tussen mijn ouders ook erg vervelend. Ik moest altijd een tijdje bijkomen en wennen aan de nieuwe omgeving van het andere huis. Na een paar uurtjes of een nachtje slapen was ik altijd pas weer wat meer gewend. Ik besefte dat ik het wisselen lastig vond, omdat ik dus moest wennen aan de nieuwe omgeving en de andere ouder, en hoe het bij die ouder thuis was. Toen ik erachter kwam dat dat was wat ik lastig vond, kon ik daar iets mee: ik kon aangeven aan mijn… Lees verder »

Catharina
2 maanden geleden

ik heb het zelf ook het is echt hinderlijk.

Joëlle
2 maanden geleden

Lieve Cato, Wat goed dat je je vraag hier deelt. Ik vond het wisselen van huizen tussen ouders ook altijd lastig, vooral omdat je dan met al je spullen loopt te slepen en ik me op eigenlijk beide plekken niet écht thuis voelde. Wat voor mij destijds goed heeft geholpen was om mijn beide kamers helemaal leuk in te richten hoe het voor mij als “mijn kamer” voelde. Ook hing ik dan overal foto’s op of leuke posters. Zo voelde het toch een beetje als mijn eigen plekje. Omdat ik dit in beide kamers deed voelde beide plekken zo een… Lees verder »

Anouk
2 maanden geleden

Hee Cato, ik begrijp erg goed wat je bedoelt. Ik heb het ook altijd moeilijk gevonden om van huis te wisselen. Wat mij af en toe hielp, was om wat spullen van het ene huis mee te nemen naar het andere. Vaak waren dit foto’s, maar het kan natuurlijk van alles zijn. Hopelijk kan dit jou ook een beetje helpen.