Adriana (10) in

Tips voor de meivakantie met mijn vader

Ik ga in de meivakantie een week naar mijn vader. Ik ben bang dat ik het daar saai ga vinden aan het einde van de week. Hebben jullie misschien nog tips voor leuke dingen die ik met mijn vader kan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Y.R❤️
1 dag geleden

Je kan een spelletje doen met je vader of een stuk wandelen en maak het zelf leuk en gezellig met wat kaarsjes ❤️

Janne
8 dagen geleden

Hee lieve Adriana, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en een berichtje plaatst. Super knap . Je verteld dat je in de meivakantie naar je vader gaat en je bang bent dat je het saai gaat vinden.. Ik kan me voorstellen dat dat niet fijn voelt. Je vraagt of wij tips hebben voor leuke dingen die je met je vader kan doen. Ik wil graag met je meedenken, dus bij deze : Zelf vind ik het altijd fijn om een dagje weg te gaan met mijn vader. We gaan dan bijvoorbeeld een stukje fietsen, of naar een leuke… Lees verder »

Naomi
9 dagen geleden

Hey Adriana, wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier je vraag stelt! Ik kan goed begrijpen dat je bang bent dat je het daar saai gaat vinden, ik had dit ook altijd. Ik vond het dan heel erg leuk om weer naar mijn vader te gaan, maar al mijn vriendinnen woonde in de buurt van mijn moeder, hoe is dit bij jou? Je vraagt je af of er tips zijn voor leuke dingen die je met je vader kan doen. Wat ik altijd erg leuk vond om te doen met mijn vader waren eigenlijk veel verschillende dingen.… Lees verder »