Anoniem (10) in

Tips voor afscheid ouderlijk huis

Hii ik vind het moeilijk dat het huis waar men ouders eerst woonde dat hij bijna weg gaat😢Maar men ouders hebben allenbei een huisje maar aan die men vader heeft moet nog super veel gebeuren en ik weet nog niet hoe en wat .der is ook veel stres ik kan daar niet tegen.zij er nog tips hoe ik er mee om kan gaan??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julia
1 maand geleden

doe iets wat je leuk vind of ga met vriendinnen iets doen veel sterkte Julia

Brent
2 maanden geleden

Hey!

Verhuizen kan altijd erg spannend zijn. En het kost veel moeite! Welke dingen vond je fijn aan je vorige huis? Zijn er dingen die jij sowieso om je heen wil hebben om je lekker thuis te voelen? Bijvoorbeeld een kleed, een knuffel, of rode muren.
Je kan altijd aangeven bij je ouders dat de verhuizing spannend voor je is, en misschien kunnen zij je wel helpen.
Als dat lastig is, kan je je altijd aanmelden om met een buddy te praten, misschien is dat wel heel fijn tijdens de verhuizing!

Liefs en sterkte
Brent

Lina
2 maanden geleden

Aww nee das egt nie fijn

Kiki
2 maanden geleden

Hii lieve Anoniem, Wat dapper dat je dit met ons durft te delen! Je benoemd dat je het lastig vindt dat het huis, waar je met je ouders woonde, bijna weg gaat. Ik begrijp uit je berichtje dat je stress krijgt van de verhuizing, klopt dat? Ik ben twee jaar geleden ook verhuisd. En ik heb ook afscheid genomen van het huis waar ik met beide ouders heb gewoond. Dit vond ik erg lastig. Ik heb toen foto’s gemaakt van de leukste, mooiste en fijnste plekjes in huis, zodat ik deze altijd kan terug kijken. Wat zijn jouw leukste, mooiste… Lees verder »