Anoniem (11) in

Tips om er mee om te gaan?

Hi!Toen men ouders gingen scheiden voelde het of iedereen om me heen scheid nu men tankten en men oom en ook veel vrienden het is geen fijn gevoel 😢
Heeft iemand tips om er mee omtegaan??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dion
25 dagen geleden

Hey Anoniem, Goed dat je hier deze vraag stelt. Wat naar om te horen dat jij je hier niet lekker over voelt. Bedoel je dat het lijkt alsof veel mensen om je heen ook gaan scheiden, zoals ooms en tantes, en dat je dan terugdenkt aan de scheiding van je ouders? Toen mijn ouders gingen scheiden was dat ook erg naar voor mij en als ik dan hoorde dat ouders van mijn vrienden gingen scheiden dan voelde ik mij ook weer naar. Ik sluit mij aan bij wat Naomi hier ook al als tip heeft gegeven. Praten er over helpt… Lees verder Β»

Naomi
25 dagen geleden

Hey lieve Anoniem, wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier je vraag deelt. Wat vervelend dat je het gevoel hebt dat iedereen scheid. Ik kan goed begrijpen dat dit geen fijn gevoel is. Als ik je goed begrijp bedoel je hiermee dat je het gevoel hebt dat de situatie om je heen verandert en ik herken dit heel erg. Toen mijn ouders gingen scheiden was ik 4 jaar oud en mijn vader ging best ver weg wonen. Ik kwam in een hele nieuwe stad waar ik niemand kenden en al mijn vrienden gingen leuke dingen doen in… Lees verder Β»

Anoniem
25 dagen geleden
Reply to  Naomi

Dankjewel ik ga het gebruiken☺️